L’Olier de les Garrigues

L’Olier, Oli d’Oliva Verge Extra

L’Olier d’Els Torms

Pura arbequina de les Garrigues

Build Impressive Website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

L’Olier, 100% arbequina

L’Olier és el fruit de l’esforç dels pagesos i pageses dels Torms en un territori excepcional.

UN PRODUCTE DE PROXIMITAT
L’Olier és un producte autòcton i de proximitat, fruit de l’esforç dels pagesos i pageses dels Torms. L’oli d’oliva és un aliment equilibrat molt important en la dieta mediterrània. Però no tots els olis són iguals, la seva qualitat, sabor i aroma estan en funció de les varietats d’oliva, el clima, el sòl i la forma de recol·lecció.

D’EXCEL·LENTS CARACTERÍSTIQUES
L’oli d’oliva verge extra l’Olier és considerat de categoria superior perquè s’obté a partir d’ olives arbequines exclusivament processades per procediments mecànics, amb la qual cosa s’aconsegueix un oli amb excel·lents característiques organolèptiques i que es pot consumir directament amb tota la seva aroma i sabor. L’olier és un oli indispensable en la nostra cuina en cru per amanides i plats freds, però també per fregits i fins i tot per postres

La cooperativa del camp Els Torms va ser fundada el 1951, gràcies a les inquietuds d’una sèrie de pagesos del poble, que veient com no treien profit de les seves collites, van decidir ,en un acte de valentia, comprar un molí d’oli que hi havia al poble, i gestionar-se la producció ells mateixos.
Gràcies a aquest esforç i a l’esforç que generació rera generació s’ha mantingut, hem decidit donar un pas més, i treure al mercat l’Olier, l’oli de la cooperativa Camp i Secció de Crèdit dels Torms.

Dades de contacte
Cooperativa Els Torma .Mestre Benet, 2 – Els Torms – Les Garrigues -Lleida
Tel. 973-128-190 email: cooperativa@elstorms.cat
https://www.loliercoop.com

Punts forts de l’entrada

Al cor de les Garrigues

El poble d’Els Torms es troba situat sobre un turó de la Vall Major, a 476 metres d’alçada, a la comarca de Les Garrigues, amb una població d’uns 200 habitants.
La principal activitat de la vila és l’agricultura i la ramaderia, on hi destaquen els seus cultius d’olivera, ametller i fruiters.

Un entorn únic

En el paisatge Garriguenc, hi domina el cultiu de l’olivera, enmig de paisatges de boscos de pi blanc, matoll, conreus de cereal i plantes aromàtiques. L’entorn que envolta les nostres oliveres dóna a l’oli d’oliva unes característiques especials impossibles de trobar en cap altra zona del món.

L’Olier a casa teva


Tasta i compra l’Oli d’ Oliva Verge Extra a les botigues GoumetCatalunya…
o te’l porten a casa !

Capçalera enllaç a categoria relacionada

Deja tu comentario