Camp de Cervià

Verd llum i Verd Groc, pura arbequina

Verd Llum Oli Verge Extra

La intensitat d’aromes i sabors de la collita primerenca

OOVE

Verd Groc Oli Verge Extra

La maduresa de la collita més tardana

Olis d’Oliva Verge Extra del Camp de Cervià

Oli d’oliva verge extra CAMP DE CERVIÀ, 100% varietat arbequina, D.O.P. Les Garrigues, d’una acidesa extremadament baixa.

La Cooperativa, treballa amb moderna maquinària per garantir un procés curós en el tracte del fruit des de la seva collita a l’arbre al seu embotellat. Un treball que té cura de l’olivera, l’entrada higiènica a les instal·lacions i la molta en continu i només per mitjans mecànics per extreure només el millor verge extra arbequí amb certificació DOP Les Garrigues. Camp de Cervià elabora tres varietats d’Olis OVE per a tots els gustos:

VERGROC: Fruitat. Aromes que recorden principalment el tomàquet i l’ametlla crua. Intensitat i aroma amb predomini del dolç, degut a la collita tardana de l’oliva, madurada i daurada en l’arbre. Suau i molt equilibrat. Gràcies a les seves notes i suaus matisos, es pot utilitzar tan en cuina com en cru.

VERLLUM: Complexitat d’aromes i gustos que es manifesten intensament per la collita de l’oliva encara verda i pel seu procés d’elaboració per decantació. Dens, amb records d’herba fresca i fulla verda. Espès i potent. Entrada dolça en boca fent-se present l’amarg i el picant de forma notòria i equilibrada.

Oli ecològic

ECOLÒGIC DEL CAMP DE CERVIÀ
Oli procedent d’oliva arbequina cultivada ecològicament, sense pesticides ni herbicides. De collita manual i molturada abans de 24 hores. Fruit en el seu punt òptim de maduració, predomini de l’oliva madura d’intens color morat. L’oli verge extra Ecològic adquireix unes tonalitats daurades i conserva el sabor i aroma profunds de l’oliva madura. Camp de Cervià està certificat pel CCPAE el qual garanteix al consumidor que les tècniques utilitzades en la producció agrària ecològica són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones.

I per acabar

BESSES – Premium : Oli verge extra d’oliva arbequina amb un fruitat fresc i verd d’intensitat mitjana, amb notes de fruites madures. L’entrada en boca és dolça i agradable fent-se presents l’amarg i el picant de forma persistent i equilibrada. Destaquen les aromes secundàries com són l’herba tallada, l’ametlló, la carxofa, el plàtan verd i la tomata, així com el plàtan madur que li defineix la dolçor en boca. En conjunt és un oli d’una gran complexitat i ric en sensacions aromàtiques i gustatives, alhora que robust i molt agradable.

CONTACTEU-NOS
Camp de Cervià de les Garrigues i Secció de Crèdit S.C.C.L.
Carrer de l’Albi, 83. Cervià de les Garrigues, Les Garrigues -Lleida
+34 973 17 80 06
https://campdecervia.com

Punts forts de l’entrada

Camp de Cervià

Més de 600 pagesos formen la Cooperativa i sumen esforços per produir els millors Olis d’Oliva Verge Extra amb la varietat arbequina

Easy to customize

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Deja tu comentario