Inscripcions als Premis als Millors Olis d’Oliva Verge Extra

Inscripció, recollida de mostres i promocions

Millors OOVE

Premis als Millors Olis d’Oliva Verge Extra de Catalunya

BASES DE PARTICIPACIÓ ALS PREMIS

Posar en relleu la qualitat de la vostra feina, fer conèixer i valorar la gran varietat i alta qualitat dels OOVE que elaboreu és l’objectiu d’aquests Premis als Millors Olis OVE de Catalunya


Redacció, 07 de març de 2023.
Ens complau comunicar-vos que ara ja tenim també representació del Pallars Jussà, Baix Llobregat i Bages així com Olis de les varietats Negral pallaresa i Menya de l’Alt Camp. Sens dubte, una autèntica delícia per als paladars més goumets!

Redacció, 23 de febrer de 2023
Arbequina, Empeltre, Farga, Morruda, Picual, Reguers, Fulla de salze, Rojal, Vera, Corivell i Argudell són les principals varietats que ja han confirmat la seva participació en aquesta iniciativa de promoció i reconeixement dels excel·lents olis OVE que es fan a Catalunya; provinents Del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Priorat, Segrià, Garrigues, Urgell, Baix i Alt Camp, Tarragonès i Alt i Baix Penedès, Vallès Oriental i l’Alt i Baix Empordà. Us animem als que encara no ho heu fet i us hem convidat a participar-hi a que ho feu perquè en aquesta iniciativa els guanyadors sou els productors d’olis de qualitat del país.


NO NOMÉS UNS PREMIS: LA GUIA DE REFERÈNCIA EN TOT MOMENT
Catalunya és un petit gran país pel que fa a la producció dels Olis d’Oliva de qualitat: no som una potència en quantitat, però sí que ho som en la varietat i excel·lència dels productes comercialitzats. Dissortadament, no existeix una iniciativa que amb criteri, continuïtat i una col·laboració àmplia del sector promocioni i difongui les virtuts dels nostres OOVE catalans en el seu mateix mercat natural.
Per posar remei a aquesta situació paradoxal, neixen aquests PREMIS que a banda de reconèixer i valorar els vostres productes, en faran la promoció deguda de manera PRESENCIAL (Festa-Showroom dels Premis a Barcelona) i MEDIÀTICA (Web + Revista en Paper Gourmenials). Els premis són la punta de llança per fer arribar als consumidors quins són els productors dels OOVE d’alta qualitat de Catalunya.


INSCRIPCIONS
Per participar als PREMIS MILLOR OLIS OOVE DE CATALUNYA s’han de tenir en compte els punts següents:
>> El període d’inscripció va del dilluns 6/02/2023 al divendres 18/04/2023;
>> Envieu-nos un correu electrònic a editor@gourmenials.com o whatsapp al +34 623 538 472 amb el nom, cif i domicili social de l’empresa física o jurídica que voleu inscriure ; indiqueu-nos el nombre de referències diferents presentades a concurs;
>> Indiqueu-nos la persona de contacte i el seus e-mail i mòbil de contacte per al seguiment de tota la logística dels PREMIS;
>> Seguidament us enviarem la factura detallada per a que realitzeu la transferència corresponent a la inscripció al nostre cc de Caixabank.
>> Realitzada la transferència feu-nos arribar, si us plau, el comprovant de la mateixa. La inscripció no serà ferma fins a la validació de l’ingrés.

TARIFES D’INSCRIPCIÓ
La inscripció inclou la participació de la vostra empresa i OOVE inscrits en la FESTA-SHOWROOM DEL PREMIS MILLORS OOVE DE CATALUNYA que se celebrarà a Barcelona el dimecres 31/05/2023;
>> Inscripció d’una sola mostra: 110€ + 10% iva;
>> Inscripció de 2a, 3a.. mostra: 60€ + 10% iva per cada mostra.
La inscripció també inclou per a cada establiment participant la promoció al Web de GOURMENIALS ( amb una plana pròpia similar a aquesta ) i a la Revista en paper «GUIA DELS MILLORS OOVE DE CATALUNYA 2023» (amb una plana en color per a cada establiment inscrit).

RECOLLIDA DE MOSTRES
La recollida de mostres serà entre els dilluns 20/03/2023 i el divendres 30/04/2023;
Preferentment, la recollida la realitzarem nosaltres mateixos en visita personalitzada amb cita prèvia a les vostres instal·lacions (fem les visites de dilluns a dissabte).

Saber-ne més?
cliqueu >> BASES, JURATS i PREMIS

PROMOCIONS ARREU I EN TOT MOMENT

PROMOCIÓ AL WEB TOT 1 ANY
Cada participant disposarà a GOURMENIALS web
>> La seva PLANA PERSONAL amb la descripció de l’empresa, olis que elabora, territori.. i la fitxa descriptiva dels olis presentats als PREMIS.acompanyada de les fotografies necessàries, així com les dades de contacte, enllaç a la seva plana web i VALORACIÓ de cada Oli presentat;
>> LLISTES DELS MILLORS OLIS : Gourmenials publicarà de manera destacada la LLISTA DE PREMIATS amb enllaç a cada plana PERSONAL descrita a l’apartat anterior de cada elaborador

GUIA DELS MILLORS PRODUCTORS D’OOVE EN REVISTA EN PAPER
GOURMENIALS publicarà la GUIA-Revista PREMIUM dels PREMIS ALS MILLORS OLIS OOVE DE CATALUNYA amb una tirada de 7.000 exemplars que es distribueix gratuïtament entre restaurants, caterings, hotels gastronòmics i botigues gourmet com xarcuteries, viniteques preferentment de Catalunya (50% tirada en català) i Espanya (altre 50% en castellà).
Cada establiment participant compta amb 1 plana en color dedicada de manera anàloga a la del Web; així mateix la revista disposa de les seccions dedicades a les llistes dels premiats en les diferents categories.

FESTA DELS PREMIS ALS MILLORS OLIS DE CATALUNYA

En paral·lel a la FESTA hi haurà un Showroom on els establiments inscrits podreu presentar directament els vostres olis als assistents.
GOURMENIALS organitza, recavant també el suport de les Institucions implicades (Generalitat, Diputacions, Consells Reguladors…), la FESTA DELS PREMIS a Barcelona capital el 31/05/2023.
La Festa i Lliurament dels Premis comptaran amb l’apadrinament d’un cuiner i una cuinera catalans amb reconegut prestigi internacional per tal de donar més rellevància mediàtica a l’acte. Igualment es convoca autoritats, representants dels Gremis i Escoles d’Hostaleria i Restauració, cuiners i sommeliers de cuina de qualitat, així com mitjans generalistes ( TV3, Rac1, La Vanguardia, Ara, El Periòdico…).

Horaris:
>> Showroom dels productors : de 16.00 a 19.30h
>> Entrega de Premis: de 19.30 a 20.30h
>> Cloenda de l’acte: Aperitiu de tancament de 20.30-21h